Jestli jsme v tuzemsku na něco machři, pak je to pivo. Však jsme ho taky kdysi učili vařit lidi třeba až v Číně. Každý rok vznikne v Čechách a na Moravě skoro 50 pivovarů. Tekuté zlato ochutnejte přímo v minipivovárcích, sympatických pivnicích i restauračních pivovarech…
Spodně kvašený mok plzeňského typu a tmavá piva bavorského typu uhasila letos žízeň hodnotitelů nejlépe. 1. místo si do vychlazeného půllitru zkušeně načepoval Kyjovský pivovar.
Dát dohromady gastroprojekt, jako je náš každoroční Gourmet, je docela věda. Po brněnsku „hokna“. Plánování, koordinování, domlouvání, telefonování, programování, focení, psaní… plus dalších 102 činností. Ale co bychom vám to nudně popisovali. Radši koukněte. Však to znáte – obrázky často vydají za tisíce slov.
Průvodce po úžasných restauracích, bistrech, kavárnách, vinařstvích a vinotékách, pivnicích a pivovarech jižní Moravy!
Ke staženíProjekt realizován dle konceptu Gourmet Brno® , jehož autorem je TIC Brno